Privacy

Welkom op de website van Asbestregisseur.nl

Tijdens uw bezoek aan onze website struint u mogelijk door verschillende pagina´s, omdat u meer wilt weten over bodemonderzoek of omdat u benieuwd bent naar vacatures bij Asbestregisseur.nl. U vraagt wellicht een offerte aan of stelt een vraag via ons contactformulier. Zo kan het zijn dat u tijdens uw bezoek aan onze website verschillende gegevens achterlaat.

Hieronder leggen we graag uit wanneer en waarom we bepaalde gegevens van u bewaren. Zo weet u precies waarom het bewaren van uw gegevens soms handig is, voor ons en voor uzelf.

 

Privacy verklaring

 

Uw persoonsgegevens
Maakt u gebruik van de diensten van Asbestregisseur.nl, bezoekt u onze website of vult u het contactformulier op onze website in, dan kunnen wij de volgende contactgegevens van u verwerken:

  • Uw bedrijfsnaam
  • Uw voor- en achternaam
  • Uw telefoonnummer
  • Uw e-mailadres
  • Uw IP-adres (alleen bij uw bezoek aan onze website)
  • Uw browsertype en browserversie
  • Uw besturingssysteem
  • Uw verwijzende-URL
  • De hostnaam van de computer die toegang verkrijgt
  • Het tijdstip van de serveraanvraag

Waarom hebben wij uw persoonsgegevens nodig?
Asbestregisseur.nl bewaart uw persoonsgegevens om contact met u op te kunnen nemen, omdat u Asbestregisseur.nl een opdracht tot een advies of onderzoek heeft gegeven of omdat u zelf een verzoek tot contact heeft verstuurd via het contactformulier. Hiernaast verwerken wij ondermeer gegevens voor de volgende doeleinden:

  • Het verzenden van onze nieuwsbrief
  • Het toesturen van een offerte en het uitvoeren van onze diensten.
  • Het analyseren van uw gedrag op de website om daarmee onze website te verbeteren en ons aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
  • Het houden van klanttevredenheidsonderzoeken.

Hoe lang bewaart Asbestregisseur.nl uw gegevens?
Maakt u binnen een jaar na uw contactverzoek geen gebruik van onze diensten? Dan worden uw gegevens automatisch verwijderd. Gegevens na een advies- of onderzoeksopdracht blijven bewaard.

Uw gegevens aan derden
Asbestregisseur.nl behandelt uw gegevens met zorg. Wij verstrekken deze alléén aan derden wanneer dit nodig is voor de uitvoering van uw opdracht aan ons, of wanneer dit moet volgens de wet.

Waarom houden wij gegevens van uw bezoek aan onze website bij
Op de website www.asbestregisseur.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens gebruiken we om het bezoek- en klikgedrag op onze website te analyseren. Op die manier kunnen we onze website nog gebruiksvriendelijker maken. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Google Analytics
Asbestregisseur.nl gebruikt Google Analytics om bij te houden hoe www.asbestregisseur.nl wordt gebruikt. De informatie die dit oplevert, wordt samen met uw IP-adres, overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft hier ook het privacybeleid van Google Analytics aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de website te kunnen verstrekken en om haar adverteerders te kunnen informeren over de effectiviteit van hun campagnes. Google kan deze informatie aan derden verschaffen wanneer Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Asbestregisseur.nl heeft hier geen invloed op. Asbestregisseur.nl geeft Google geen toestemming om Analytics-informatie die www.asbestregisseur.nl oplevert, te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen op verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, aan te passen of te verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek sturen via ons contactformulier. Wij reageren dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen vier weken, op uw verzoek.

Beveiligen
Asbestregisseur.nl neemt de bescherming van uw gegevens serieus. We nemen maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Asbestregisseur.nl maakt gebruik van een SSL Certificaat om ervoor te zorgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Cookies
Lees in onze Cookie verklaring hoe deze website omgaat met de cookies in uw browser.

Klacht
Krijgt u de indruk dat uw gegevens niet goed zijn beveiligd, zijn er aanwijzingen van misbruik of wilt u graag meer weten over de beveiliging van de door Asbestregisseur.nl verzamelde persoonsgegevens? Neem dan contact met ons op via onderstaand telefoonnummer. Wij kijken graag samen met u naar een mogelijke oplossing.

Bent u niet tevreden over de wijze waarop Asbestregisseur.nl met uw persoonsgegevens omgaat? Dan heeft u de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

www.asbestregisseur.nl is een website van het Asbestregisseur.nl.

ASBESTREGISSEUR.NL

Asbestregisseur.nl verenigt de asbestketen - van asbesteigenaren tot regisseurs, inventarisatiebureaus, saneerders en inspectiebureaus - bij mutatieonderhoud met moderne, intelligente en tijdbesparende software.

CONTACT

Asbestregisseur.nl
(ontwikkeld door InforDB BV)
Maaszicht 11
6086 NL Neer

+31(0)6 36 55 65 49
info@asbestregisseur.nl

© Asbestregisseur.nl | Privacy | Cookies | Disclaimer