Asbestregisseur: Sterker door samenwerken


Het regisseren van asbesttrajecten bij reperatie- en mutatieonderhoud kan duur, tijdrovend en complex zijn omdat er veel verschillende stakeholders bij betrokken zijn. Echter, met de software Asbestregisseur.nl wordt uw gehele asbesttraject bij mutatieonderhoud, op een efficiënte wijze, van A tot Z gecoördineerd.

Digitale opname woningen
Met behulp van deze software worden woningen digitaal opgenomen. Hierdoor worden faalkosten gereduceerd en efficiënter gewerkt. Met deze unieke software kan leegstand in woningen en gebouwen door asbestwerkzaamheden tot een minimum gereduceerd worden. Bij de opname kan er al bepaald worden wanneer de woning weer in de perfecte staat is voor de nieuwe bewoner.

Doorlooptijd
Zowel voor de standaard asbestwerkzaamheden als voor meer ingrijpende werkzaamheden kan de doorlooptijd geminimaliseerd worden.

Voordelen Asbestregisseur.nl

  • Duidelijke communicatie. De software neemt veel taken uit handen.
  • Tijdswinst. Met het hele proces in beeld, kan er veel efficiënter gewerkt worden.
  • Financieel voordeel. Gedurende het gehele traject worden de totale kosten in beeld gebracht.
  • Data & inzichten. Via een app hebben alle stakeholders realtime inzicht in de asbest situatie

Het implementeren van de Asbestregisseur.nl tijdens een asbesttraject bij mutatieonderhoud is zeer eenvoudig. Het is wel essentieel om de juiste stappen te doorlopen. Wij helpen u hier graag bij.
Waarin we uitblinken✔ 24/7 monitoring

Via zowel onze app als de beveiligde online webomgeving kunt u altijd monitoren hoe uw asbestsituatie en bijbehorende trajecten verlopen

✔ Tijdswinst

Met het hele proces in beeld, kunnen partijen nog efficiënter werken. Asbestregisseur.nl vermindert de kans op fouten en maakt werken gemakkelijker en vooral ook leuker.

✔ Financieel voordeel

Doordat faalkosten worden gereduceerd en er efficiënter wordt gewerkt wordt leegstand door asbestwerkzaamheden tot een minimum gereduceerd.

✔ Data & Inzichten

Ontvang realtime een compleet beeld van het traject en vertaal cijfers naar beleid.

ASBESTREGISSEUR.NL

Asbestregisseur.nl verenigt de asbestketen - van asbesteigenaren tot regisseurs, inventarisatiebureaus, saneerders en inspectiebureaus - bij mutatieonderhoud met moderne, intelligente en tijdbesparende software.

CONTACT

Asbestregisseur.nl
(ontwikkeld door InforDB BV)
Maaszicht 11
6086 NL Neer

+31(0)6 36 55 65 49
info@asbestregisseur.nl

© Asbestregisseur.nl | Privacy | Cookies | Disclaimer